Velkommen till den offisielle mummibutikken i Norge!

Søk

C, J, K, P, T & W lagt til - Nye Mummi alfabetkrus!

C, J, K, P, T & W lagt til - Nye Mummi alfabetkrus!

Etter utvidelsen til VENNER og FAMILIE, lanseres nå Arabias Mummi alfabetkrus-kolleksjon med bokstavene C, J, K, P, T og W. Salget starter 29. november 2024, akkurat i tide til årets julegavehandel! 

Mummikoppene med bokstavtrykk skal oppmuntre til å komme opp med forskjellige bokstavkombinasjoner for å skape nye og meningsfulle ord. Kolleksjonen er en del av initiativet Lesing, Skriving og Mummitrollet, som sprer lese- og skriveglede til barn, ungdom og voksne.

C, J, K, P, T & W - Mulighet for enda flere navn og ord

Kombinasjonen av karakterbokstavene fra Mummitrollet-historiene og kartene, samt illustrasjonene som henter inspirasjon fra tegneseriene, gir deg en historie å oppdage uansett hvordan du velger å se på kruset. Med tillegget av noen sårt tiltrengte konsonanter, utvides nå altså mulighetene for å stave et nytt navn eller ord.

Flotte illustrasjoner med mange av karakterene

Kruset viser en Nibling som klipper Mummifamiliens seilbåt-tau (C-krus), mens Mummimamma syr en kjole til Ninni (J-krus) for å gjøre henne mer synlig. Lille My biter Mummipappas tå (K-krus), og Tante Jane er rasende over en spøk der Mummitrollene har sendt henne en pakke med en haug med stygge ord (P-krus). Mummitrollet feirer sin invitasjon til et fint selskap takket være sin flotte, gylne hale (T-krus), og Stinky avsløres når han skal lure Mummintrollet og Snorkfrøken ned i en dam med en gigantisk slange (W-krus).

Illustrasjonene i de nyeste krusene er basert på Tove Janssons originale Mummitrollet-bok, Mummimamma og Mummitroll (1950). Kombinert med noen av de tidligere lanserte bokstavkrusene, kan du nå stave navn som Carmen, Mikkel og Tina, eller ord som natt, kime og morna. 

De nye mummikoppene kommer for salg den 29. november. 

 

Søk