Velkommen till den offisielle mummibutikken i Norge!

Søk

Hopp inn i vinterleken – Se Moomin Arabias utvidede vinterkolleksjon!

Hopp inn i vinterleken – her er Moomin Arabias utvidede vinterkolleksjon!

Moomin Arabias vinterkolleksjon for 2024, «Skihopp», har Mummitrollets dristige skihopp som motiv. Kolleksjonen inkluderer en kopp og skål med praktisk tilbehør, og kjøkkenhåndklær i vinterlige toner. De vinterlige produktene vil være tilgjengelige fra 4. oktober 2024.

Se "Skihopp"- kolleksjonen her.

Om du står på ski, nyter afterski eller bare koser deg inne på kalde vinterdager, er det ingenting som slår en kopp eller skål med noe varmt å drikke. Enten det er kakao med krem eller en varm suppe med ristede nøtter på toppen, sørger Moomin Arabias nye vinterservise for at alle små pauser og måltider blir ekstra gode. Et praktisk brett, papirservietter og kjøkkenhåndkle som matcher, setter prikken over i-en.

 

 

Se Mummitrollets imponerende skihopp

Den nye vinterkolleksjonen fortsetter det kjente vintersportstemaet fra de to foregående årene, og har nå Mummitrollets skihopp i fokus. Illustrasjonen er inspirert av Tove Janssons tegneserie "Mummitrollets vintereventyr" fra 1955, der innbyggerne i Mummidalen arrangerer storslåtte vinterleker. I et forsøk på å imponere Snorkfrøken, deltar Mummitrollet i en skihoppkonkurranse. Når Snorkfrøken innser hvor farlig det er, prøver hun å stoppe ham, men det er allerede for sent. På illustrasjonen er Mummitrollet allerede i luften. Snorkfrøken, Mymlen og lille Sofus ser nervøst på mens han svever. En gruppe innbyggere fra Mummidalen skynder seg for å se det vågale hoppet. Selv om hoppet ender i tretoppene, er det et imponerende syn! Illustratør Parvati Pillai fra Moomin Arabias eget team har brakt historien til liv ved å skape en fartsfylt scene med en følelse av spenning i luften. Illustrasjonen har samme uttrykk som de to foregående sesongkolleksjonene, men denne gangen med litt flere friske aksentfarger i detaljene enn pasteller.

 

 

Deilige tekstiler

Med i vinterkolleksjonen finner du også myke tekstiler. Moomin Arabias vinterkolleksjon har tidligere kun inneholdt kjøkkenartikler, men i år får også tekstiler et eventyrlig vintertema. Tekstilene er laget av 100 % økologisk bomull.

Se kolleksjonen her.



Lansering og tilgjengelighet

Vinterkolleksjonen for 2024 vil være tilgjengelig globalt i en begrenset periode, fra 4. oktober 2024 til slutten av mars 2025, eller så lenge lageret rekker.

Nyhetene kan kjøpes på Moomin Arabias nettbutikk moominarabia.com, Moomin Arabia Stores, Moomin Shops, moomin.no, samt fra forhandlere av Moomin Arabia.

Den 4. oktober lanserer vi også det nye Moomin Arabia samlertallerkensettet: Vinterbål & Seiltur med Sniff og Tootikki.

Se "Skihopp"-kolleksjonen her. 

 

Søk