Velkommen till den offisielle mummibutikken i Norge!

Søk

Bytte og retur

Bytte og retur

Hos moomin.no, har du 14 dagers åpent kjøp. Det betyr at du enkelt kan returnere varer kjøpt innenfor denne perioden, og få pengene tilbake – gjelder ikke matvarer og hygieniske artikler med brutt forsegling. Varer som er kjøpt i vår nettbutikk kan også returneres eller byttes i de fysiske butikkene våre mot presentasjon av ordrebekreftelse eller faktura. Salgsvarer kan ikke byttes i fysisk butikk. Pengene kan refunderes mot fremvisning av faktura innen 14 dager fra kjøpsdato (mottaksdato ved kjøp på nett). Ved bytte/retur/angret kjøp skal varen returneres i original emballasje og i uskadd tilstand. 

Reklamasjon
Ved reklamasjon ber vi deg tidligst mulig etter oppdaget skade, gi beskjed til oss på e-post Det er viktig at du gir en fullstendig tilbakemelding på evt. skader som er oppstått og gjerne med bilder av skaden. Dette vil gjøre at hele prosessen går raskere, og vi får ordnet opp i skaden i en fei. Etter tilbakemelding fra oss, ber vi deg benytte vedlagte returlapp og levere pakken på postkontoret og send den til oss. Du kan også kontakte din lokale butikk. 

Bytte/Retur/Angret kjøp

  • Du har 14 dager fra mottaksdato til å bestemme deg om varen er riktig for deg.
  • Bytte i butikk: Du kan fritt bytte varen i en av våre Moomin butikker forutsatt at du tar med deg ordrebekreftelse til butikken, at varen er i original emballasje, ubrukt og i sin opprinnelige stand. Dersom du velger å bytte varen i butikk, kan du bytte til hvilken som helst annen vare i butikken. Finner du ikke noe i butikken som du ønsker å ta med deg hjem, får du pengene i retur mot fremvist kjøpskvittering/faktura. OBS! Salgsvarer kan ikke byttes i fysisk butikk. 
  • Butikken refunderer ikke gebyrer, som for eksempel fraktkostnader.
  • Retur/angre kjøp til nettbutikk: Dersom du ønsker å returnere/angre kjøpet til nettbutikken, og få beløpet refundert, må du sende oss en e-post på hello.no@moomin.com, og vi sender deg en ferdig utfylt returlapp på e-post.
  • Pengene vil bli refundert innen 14 dager fra oss etter vi mottar din retur.
  • Returporto (99 kr) dekkes av kunden og blir trukket fra beløpet vi refunderer. 
  • Refusjonen/tilbakebetalingen skjer med samme betalingsmetode som du brukte for kjøpet. Dersom du betalte med kredittkort, vil vi refundere beløpet til kortet du brukte da du bestilte. Betalte du med gavekort, vil beløpet bli sendt til deg på et nytt gavekort.

 

Søk