Velkommen till den offisielle mummibutikken i Norge!

Søk

Haru: Moomin Arabias første komplette servisekolleksjon!

Haru: Moomin Arabias første komplette servisekolleksjon!

Moomin Arabia lanserer nå sin første komplette servisekolleksjon, Haru, inspirert av den finske skjærgården og japansk estetikk. 

Haru-kolleksjonen er en hyllest til Tove Janssons liv og arbeid, og henter inspirasjon og navnereferanse fra øya Klovharun, som var hennes favorittsted å være om sommeren.

Kolleksjonen er designet av duoen Naoto Niidome og Nathalie Lautenbacher og kombinerer finske og japanske uttrykk.

Alle delene i Haru-kolleksjonen vil være tilgjengelig fra 30. mai 2024 av.
Se og bestill Haru-kolleksjonen her 

 

Hvilke deler består Haru-kolleksjonen av?

Haru-kolleksjonen er Moomin Arabias første komplette serviseserie og består av ni forskjellige deler, inkludert tallerkener og skåler i ulike størrelser, serveringsfat,  tekopper og spisepinnestøtter. Designet er mykt og rolig, perfekt for å skape sofistikerte borddekkinger uten å miste den lekne ånden fra Mummi-historiene. Servisene passer til alle måltider, fra frokost til middag, og er ideelle for både pasta, risretter, supper, tapas og sushi​.

 

Finsk design med japanske aksenter

Designet av Haru-kolleksjonen er en hyllest til Tove Jansson og den finske skjærgården, med et snev av japansk stil. Navnet Haru refererer til den steinete holmen Klovharun, hvor Jansson tilbrakte somrene fra 1960-tallet til 1990-tallet. Designerne Naoto Niidome og Nathalie Lautenbacher ønsket å fremheve skjærgården ved å bruke de avrundede kantene på steiner og bergarter i havet som utgangspunkt for designene​ sine.

 

Dekorasjoner inspirert av Tove Janssons kranser

Haru-servisene er dekorert med vakre, blekkblå konturillustrasjoner, tilpasset og kombinert fra Tove Janssons kransmotiver. Gjennom sin produktive karriere tegnet Jansson mange kranser med Mummi-figurer blant blomster og andre naturlige elementer. Disse kransene ble brukt i hennes bokillustrasjoner og i brev hun skrev til fansen​.

 

Tilgjengelighet

Haru-kolleksjonen vil være tilgjengelig fra 30. mai 2024 i Moomin Shop både på nett og i butikk. Fra 1. august vil kolleksjonen også bli solgt hos andre utvalgte forhandlere.

Klikk her for å se kolleksjonen og sikre deg dine favoritter!

 

Søk